Bărbatul acuzat de impostură la ceremonia dedicată lui Mandela susţine că suferă de schizofrenie

Postat la 12 decembrie 2013 52 afişări

Bărbatul acuzat că a interpretat în mod "fals", în limbajul semnelor, ceremonia organizată marţi în memoria lui Nelson Mandela, susţine că este bolnav de schizofrenie.

Bărbatul acuzat de impostură la ceremonia dedicată lui Mandela susţine că suferă de schizofrenie

 Thamsanqa Jantjie susţine că suferă de schizofrenie, din cauza căreia s-a pensionat medical în urmă cu câţiva ani şi pentru care urmează un tratament medicamentos. El nu ştie ce anume i-a provocat atacul de pe scenă, dacă a fost amploarea evenimentului sau bucuria pe care a simţit-o în ziua respectivă, relatează cotidianul sud-african The Star, în ediţia electronică de joi.

El şi-a pierdut brusc concentrarea şi a început să audă voci şi să aibă halucinaţii. În cele din urmă a mimat semne care nu aveau sens.

"Nu puteam face nimic. Eram singur într-o situaţie foarte periculoasă. Am încercat să mă controlez şi să nu arăt lumii ce se întâmplă. Îmi pare foarte rău", a explicat el pentru cotidian.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/barbatul-acuzat-de-impostura-la-ceremonia-dedicata-lui-mandela-sustine-ca-sufera-de-schizofrenie-11758969
11758969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.