Bărbat aflat pe fugă dupa ce a spart o bancă, prins exact când s-au încheiat filmările peliculei în care juca

Postat la 30 iulie 2015 4091 afişări

Bărbat aflat pe fugă dupa ce a spart o bancă, prins exact când s-au încheiat filmările peliculei în care juca

Bărbatul aflat pe fugă a fost arestat de către agenţii federali după ce aceştia l-au recunoscut într-o poza de pe platoul de filmare, dată publicităţii de către producătorul filmului, scrie The News Tribune.

Jason Stange, în vârsta de 44 de ani, a fost condamnat în 2006 la 9 ani de închisoare pentru jaf armat. A fost eliberat condiţionat, însa în iulie 2014 acesta a încalcat termenii eliberări, părăsind locuinţa sa din Spokane.

El interpretează rolul unui medic care comite un gest necugetat, într-un film horror cu buget redus numit "Marla Mae".

Brandon Roberts, producătorul filmului, a spus că Stange era talentat şi că toată lumea îl plăcea. El a mărturisit chiar că au rescris o parte din scenariu pentru Stange deoarece a interpretat foarte bine rolul şi a adus o nouă dimensiune filmului.

"Marla Mae" va fi lansat  în 2016. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
barbat,
fuga,
banca,
filmari,
prindere,
spargere,
arestare,
filmare
/actualitate/barbat-aflat-pe-fuga-dupa-ce-a-spart-o-banca-prins-exact-cand-s-au-incheiat-filmarile-peliculei-in-care-juca-14651896
14651896
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.