Barack Obama şi Mitt Romney încheie în ritm alert campania prezidenţială

Postat la 05 noiembrie 2012 43 afişări

Barack Obama şi Mitt Romney şi-au continuat campaniile, duminică, într-un ritm alert cu două zile înainte de alegerile prezidenţiale, democratul afişându-se cu fostul preşedinte Bill Clinton pentru a încerca să obţină avantaj într-o cursă strânsă.

Cu două zile înainte de vot, sondajele naţionale arată o cursă de final strânsă între preşedintele democrat în exerciţiu şi fostul guvernator al statului Massachusetts (nord-est). Un sondaj publicat duminică seară de către Wall Street Journal şi NBC News îl creditează cu 48 la sută intenţii de vot pe Barack Obama şi cu 47 la sută pe Mitt Romney, cei doi fiind aproape la egalitate, dacă se ţine cont de marja de eroare de 2,55 la sută. Un alt sondaj realizat pentru USA Today de către institutul Gallup în statele-cheie îi situează pe cei doi candidaţi la egalitate, cu 48 la sută fiecare. Un sondaj precedent publicat duminică de ABC News/Washington Post îi plasa pe ambii candidaţi la egalitate, fiecare având 48 la sută intenţii de vot.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
obama,
alegeri,
prezidentiale,
romney
/actualitate/barack-obama-si-mitt-romney-incheie-in-ritm-alert-campania-prezidentiala-10275989
10275989
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.