Bancile isi prezinta "oferta" de apartamente luate de la cei care nu si-au mai putut plati ratele

Postat la 19 aprilie 2011 20 afişări

Oferte putine, in zone slab cotate si cu preturi de pornire neatractive. In acesti termeni poate fi descris stocul de locuinte pe care bancile vor sa le execute silit.

Un studiu de caz, realizat pe apartamentele scoase la vanzare de institutiile financiare in cartierul bucurestean Tineretului, arata ca bancile solicita preturi superioare celor cerute de proprietarii care vor sa vanda imobile similare. Astfel, ING scoate la licitatie un apartament de trei camere si 61 de metri patrati, situat la etajul 10 al unui imobil de pe strada Trestiana din cartierul Tineretului din Capitala, pentru 75.000 de euro. O proprietate similara este oferita potentialilor cumparatori si de BRD Societe Generale. Situat la parterul unui bloc de pe Constantin Radulescu Motru din acelasi cartier bucurestean, cu o suprafata de 78,5 metri patrati, apartamentul de trei camere are un pret de plecare tot de 75.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
imobiliare,
executari silite,
rate,
vanzare
/actualitate/bancile-isi-prezinta-oferta-de-apartamente-luate-de-la-cei-care-nu-si-au-mai-putut-plati-ratele-8169888
8169888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.