Bănci atacate şi maşini incendiate în centrul Romei, în timpul manifestaţiei "indignaţilor". Violenţele s-au soldat cu 70 de răniţi

Postat la 16 octombrie 2011 6 afişări

Grupuri de persoane neidentificate au spart geamurile unor bănci şi au incendiat două maşini, sâmbătă după-amiază, la scurt timp după începutul manifestaţiei "indignaţilor".

Şaptezeci de persoane au fost rănite, dintre care trei grav, în cursul violenţelor înregistrate sâmbătă la Roma. Incidentele s-au produs în apropiere de Colosseum, unde zeci de mii de persoane manifestează în cadrul zilei mondiale de protest faţă de problemele generate de criza economică şi de puterea financiară. La scurt timp după demararea manifestaţiei, grupuri mici de persoane au spart vitrinele a două bănci de pe strada Cavour, cu ajutorul unor panouri de circulaţie, după care au fugit şi s-au amestecat printre manifestanţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
roma,
violente,
manifestatii
/actualitate/banci-atacate-si-masini-incendiate-in-centrul-romei-in-timpul-manifestatiei-indignatilor-violentele-s-au-soldat-cu-70-de-raniti-8872180
8872180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.