Banca Transilvania şi Western Union lansează serviciul de transfer de bani prin Mobile Banking

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 16 noiembrie 2013 1034 afişări

Banca Transilvania şi Western Union au lansat serviciul de transfer de bani prin Mobile Banking, care permite trimiterea şi primirea de bani prin Western Union Money Transfer în şi din România şi/sau străinătate prin BT24 Mobile Banking, mBT24 (www.bt24.ro) al Băncii Transilvania.

Banca Transilvania şi Western Union lansează serviciul de transfer de bani prin Mobile Banking

Clienţii băncii pot opta să facă transferuri financiare direct de pe telefonul lor mobil, banii ajungând sau putând fi primiţi în câteva minute. Serviciul este accesibil clienţilor Băncii Transilvania 24/7, putând fi folosit de cei care care au un cont deschis în lei, euro şi/sau dolari. Clienţii pot trimite bani atât în străinătate, în reţeua globală Western Union din peste 200 de ţări şi teritorii din lume, cât şi în România, direct din conturile personale, prin serviciul Mobile Banking mBT24. Se pot, de asemenea, primi sume de bani trimise prin Western Union din reţeaua internaţională sau locală, care vor fi virate direct în conturile personale ale destinatarilor.

"Datorită parteneriatului cu Western Union lansăm încă un serviciu în premieră pentru România, continuând să venim astfel cu soluţii pentru ca transferul de bani oriunde în lume să fie tot mai accesibil. În 2012, am lansat - tot în premieră naţională - serviciul de transfer de bani prin Internet Banking, iar în 2010 am marcat o premieră mondială, prin lansarea serviciului de transfer de bani prin bancomat",  declară Ömer Tetik, director general al Băncii Transilvania.

În cazul trimiterilor de bani prin serviciul de Mobile Banking mBT24, într-o primă fază, clienţii pot efectua transferuri către beneficiarii predefiniţi pe Gold!cardul Western Union. În faza a doua, estimată să fie lansată până la sfârşitul acestui an, va fi lansată şi o aplicaţie pentru  smartphone şi tablete care va permite transferul către orice beneficiar, în cazul trimiterilor de bani. Gold!card, emis de Western Union, ajută la identificarea, în BT, a unei persoane înregistrate anterior în sistemul de transfer de bani al Western Union, tranzacţia având loc astfel mult mai rapid.

"Prin lansarea transferurilor de bani prin Mobile Banking extindem şi facilităm accesul clienţilor din România la serviciile Western Union, în linie cu strategia noastră globală de evoluţie într-o companie multi-canal, multi-produs", spune Gabriel Sorbo, director regional Western Union Italia, Spania, România, Grecia, Bulgaria, Portugalia, Malta şi Cipru.

Transferurile de bani Western Union pe canalele electronice în cadrul băncilor au cunoscut o creştere de peste 50% în 2012 la nivel global.

Banca Transilvania a înregistrat în primele nouă luni ale anului un profit brut de 284,50 milioane lei, mai mare cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Profitul net a fost de 240,24 milioane lei, în scădere uşoară de la 265,43 mil. lei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/banca-transilvania-si-western-union-lanseaza-serviciul-de-transfer-de-bani-prin-mobile-banking-11697295
11697295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.