Banca Transilvania a lansat un serviciu destinat exclusiv plăţii facturilor

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 13 iulie 2013 154 afişări

Banca Transilvania a lansat un serviciu de online banking destinat exclusiv plăţii facturilor la utilităţi: BT24 Facturi, care este gratuit, disponibil atât de pe web, cât şi de pe telefonul mobil.

Banca Transilvania a lansat un serviciu destinat exclusiv plăţii facturilor

Clienţii băncii se pot înscrie online pentru a beneficia de acest serviciu prin completarea unui formular, accesând pagina de web dedicată sau site-ul Băncii Transilvania.

Noul serviciu se adresează clienţilor Băncii Transilvania - persoane fizice care nu folosesc serviciul BT24 Internet Banking, iar facilităţile sunt următoarele: plata facturilor; vizualizarea online a soldului contului curent, deschis la Banca Transilvania; posibilitatea programării plăţilor facturilor, la o anumită dată sau predefinirea plăţilor pe baza unor criterii dorite de client.

BT24 Facturi va funcţiona în paralel cu serviciul BT24 Internet Banking, care are cca 350.000 de clienţi. Prin lansarea BT24 Facturi, clienţii Băncii Transilvania vor avea astfel acces la o versiune simplificată de internet banking, putând să opteze ulterior pentru varianta extinsă – BT24 Internet Banking – atunci când doresc să efectueze operaţiuni cum ar fi: plăţi, schimb valutar, constituiri/desfiinţări de depozite, gestiunea cardurilor etc.

Canalele alternative oferite de Banca Transilvania pentru plata facturilor sunt următoarele: BT24 Facturi, BT24 Internet Banking, prin serviciul Direct Debit, cu ajutorul bancomatelor – 900 în întreaga ţară şi a automatelor de plăţi – aproape 150.

Banca Transilvania este a treia bancă din sistem după active, cu o cotă de piaţă de 8% la finele anului trecut. Instituţia are peste 6.000 de angajaţi, o reţea formată din 550 de sedii şi 1,67 milioane de clienţi activi. Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) deţine 15% din capitalul social al băncii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/banca-transilvania-a-lansat-un-serviciu-destinat-exclusiv-platii-facturilor-11120666
11120666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.