BACALAUREAT, SESIUNEA A II-A: 240 de candidaţi, eliminaţi la nivel naţional de la proba de limba română

Postat la 29 august 2011 6 afişări

Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare a centralizat situaţia la proba scrisă la limba şi literatura română, sesiunea a doua a bacalaureatului, conform căreia 240 de candidaţi au fost eliminaţi, reprezentând 0,44% dintre cei prezenţi, cei mai mulţi fiind din Bucureşti, Timişoara, Argeş şi Bihor.

Conform statisticii realizate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, la limba şi literatura română a sesiunii august - septembrie 2011 a examenului de bacalaureat au fost înscrişi 62.348 elevi.

La teste au fost prezenţi 54.099 de candidaţi (86,77%). Şi la această sesiune au fost eliminaţi din cauza diferitelor tentative de fraudare a examenului (telefoane mobile, fiţuici), 240 de candidaţi adică 0,44% dintre cei prezenţi) la nivel naţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
limba română,
bacalaureat
/actualitate/bacalaureat-sesiunea-a-ii-a-240-de-candidati-eliminati-la-nivel-national-de-la-proba-de-limba-romana-8669710
8669710
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.