Avocatul lui Dominique Strauss-Kahn este convins ca acesta va fi scos de sub acuzare

Postat la 05 iunie 2011 16 afişări

Unul dintre avocatii lui Dominique Strauss-Kahn este convins ca fostul director FMI va fi scos de sub acuzare si se declara increzator in sansele acestuia de a castiga procesul in care este acuzat de comiterea de agresiuni sexuale.

"Nu vreau sa intru deocamdata in detaliile acestui caz, dar sunt increzator, nu cred deloc ca Strauss-Kahn ar fi vinovat de faptele care i se reproseaza si pot sa prezic ca va fi scos de sub acuzare", a afirmat avocatul Benjamin Brafman, intr-un interviu acordat canalului de televiziune francez M6. Fostul director al Fondului Monetar International, pe care o camerista l-a acuzat de agresiune sexuala si tentativa de viol, va comparea luni in fata justitiei. Brafman, care a refuzat sa dea interviuri de la declansarea scandalului, a acceptat propunerea M6 deoarece "era vorba mai degraba de un portret al sau decat de ultimul sau caz", a afirmat Etienne Truchot, unul dintre cei doi jurnalisti francezi care au discutat cu avocatul american.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
New York,
Strauss-Kahn,
FMI,
arest,
viol,
acuzatii
/actualitate/avocatul-lui-dominique-strauss-kahn-este-convins-ca-acesta-va-fi-scos-de-sub-acuzare-8315217
8315217
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.