Avocatul Bogdan Stoica despre numărul mare de tranzacţii pe final de an: Este ceva firesc

Postat la 10 decembrie 2012 71 afişări

Bogdan Stoica, partener în cadrul firmei de avo­ca­tură Popovici Niţu &Asociaţii, unul dintre cei mai activi consultanţi pe partea de legal în fuziuni şi achiziţi, este de părere că România a ajuns într-un moment de cumpănă pe piaţa de fuziuni şi achiziţii datorită contextului general şi a previziunilor economice aferente perioadei următoare.

"În primul rând este vorba de structura clasică a tranzacţiilor M&A (fuziuni şi achiziţii - n.red.). Evaluarea com­paniilor ţintă se face de obicei pe baza re­zul­tatelor financiare ale anului fiscal ante­rior şi pe baza bugetelor şi rezultatelor par­ţiale pentru anul curent astfel încât sem­narea tranzacţiilor înainte de finalul anului în curs este firească", a mai spus Stoica.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tranzactii,
stoica,
avocat,
financiar
/actualitate/avocatul-bogdan-stoica-despre-numarul-mare-de-tranzactii-pe-final-de-an-este-ceva-firesc-10383129
10383129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.