Avocati: Dominique Strauss-Kahn va pleda nevinovat in cursul audierii de astazi

Postat la 06 iunie 2011 15 afişări

Dominique Strauss-Kahn intentioneaza sa pledeze nevinovat, luni, la acuzatiile de agresiune sexuala care i se atribuie, in cursul unei audieri la instanta penala din New York.

Audierea urmeaza sa inceapa la ora 9.30 (16.30, ora Romaniei), iar fostul director FMI urmeaza sa ia cuvantul scurt timp pentru prima data dupa arestarea sa pe 14 mai. Strauss-Kahn este consemnat la domiciliu din 20 mai, dupa ce a depus o cautiune de un milion de dolari si a oferit garantii de cinci milioane de dolari. Fostul director FMI a respins cu cea mai mare fermitate acuzatiile de tentativa de viol si agresiune sexuala impotriva unei cameriste a Hotelului Sofitel din Manhattan. Avocatii sai, Benjamin Brafman si William Taylor, au anuntat ca Strauss-Kahn va pleda nevinovat in cursul audierii de luni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmi,
dsk,
nevinovatie,
acuzatii,
audiere
/actualitate/avocati-dominique-strauss-kahn-va-pleda-nevinovat-in-cursul-audierii-de-astazi-8317496
8317496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.