Avocat: Hayssam i-a spus procurorului DIICOT că vor avea timp 20 de ani să discute

Postat la 02 august 2013 47 afişări

Unul dintre avocaţii din oficiu ai lui Omar Hayssam a declarat vineri, la ieşirea din sediul DIICOT, că acestuia i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile din noul dosar şi că sirianul i-ar fi spus anchetatorului că va colabora şi că au timp 20 de ani să discute.

Avocat: Hayssam i-a spus procurorului DIICOT că vor avea timp 20 de ani să discute

 Avocatul Maria Slăvuică a mai arătat că Omar Hayssam nu a dat nicio declaraţie scrisă, a semnat documentul de luare la cunoştinţă a acuzaţiilor şi s-a arătat deschis în colaborarea sa cu organele de anchetă.

Anchetatorii i-au adus acestuia la cunoştinţă că este urmărit penal pentru spălare de bani, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, a precizat ea.

Potrivit avocatului, Hayssam i-ar fi spus procurorului că perioada de 20 de ani în care va executa pedepsele primite acum reprezintă un timp suficient pentru a discuta cu organele de anchetă.

Pe de altă parte, Slăvuică a arătat că noul dosar reprezintă un cumul de mai multe dosare, toate de natură economică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avocat-hayssam-i-a-spus-procurorului-diicot-ca-vor-avea-timp-20-de-ani-sa-discute-11199319
11199319
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.