Avocat: Comisia Penitenciarul Jilava a stabilit că Năstase poate fi ELIBERAT condiţionat

Postat la 03 iulie 2014 86 afişări

Avocatul Ion Cazacu a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că membrii comisiei de la Penitenciarul Jilava au stabilit că Adrian Năstase poate fi propus pentru liberare condiţionată, întrucât îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege.

Avocat: Comisia Penitenciarul Jilava a stabilit că Năstase poate fi ELIBERAT condiţionat

 Ion Cazacu a spus că membrii comisiei au ajuns la o concluzie în privinţa lui Năstase şi că aceasta va fi trimisă instanţei, care va da o decizie privind liberarea condiţionată a fostului premier.

Surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) au declarat, pentru MEDIAFAX, că Adrian Năstase a intrat automat în atenţia comisiei de la Penitenciarul Jilava, întrucât întruneşte condiţiile necesare eliberării condiţionate.

Comisia de liberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava, unde este încarcerat Adrian Năstase, a verificat dacă fostul premier a executat o treime din pedeapsă şi a stabilit că este propozabil pentru eliberare. Propunerea comisiei va fi transmisă instanţei de judecată, care va decide, în final, dacă Adrian Năstase va putea sau nu să părăsească penitenciarul, au precizat sursele citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avocat-comisia-penitenciarul-jilava-a-stabilit-ca-nastase-poate-fi-eliberat-conditionat-12884859
12884859
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.