Avertizare de vijelie şi ploi torenţiale pentru Bucureşti, judeţul Ilfov şi Ploieşti

Postat la 24 august 2011 53 afişări

Administraţia Naţională pentru Meteorologie a emis o avertizare cu efect imediat, pentru Bucureşti, judeţul Ilfov şi municipiul Ploieşti, unde miercuri seara se vor semnala vânt cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice şi averse torenţiale.

Între orele 20,35 şi 21,35, aceste fenomene se vor semnala în jumătatea nordică a judeţului Ilfov şi a municipiului Bucureşti, afirmă ANM.

Pentru municipiul Ploieşti, ANM prevede pentru acelaşi interval averse torenţiale de ploaie, grindină de mici dimensiuni, frecvente descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

De asemenea, rămâne valabilă avertizarea ANM cu cod galben de caniculă pentru ziua de joi, când vremea va fi călduroasă în toate regiunile, caniculară în orele după-amiezei în Câmpia de Vest, sud-vestul Transilvaniei şi Câmpia Română, unde se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 35 şi 38 de grade.

Indicele de confort termic (ITU) va depăşi pragul critic de 80 în vestul şi sudul ţării şi local în restul teritoriului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avertizare-de-vijelie-si-ploi-torentiale-pentru-bucuresti-judetul-ilfov-si-ploiesti-8650519
8650519
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.