Avertizare de furtuna si vijelie, valabila pentru sambata seara

Postat la 14 aprilie 2012 11 afişări

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare imediata de vreme rea, valabila pentru sambata seara, pentru zona judetului Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti.

In intervalul 19,15 si 21,00, in zona mentionata se vor semnala averse ce pot cumula 10-15 l/mp insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si izolat grindina.

Ramane valabila avertizarea anterioara a ANM potrivit careia, In intervalul 14 aprilie, ora 9 - 15 aprilie, ora 21, instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta temporar prin averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in toate regiunile tarii. In sudul teritoriului, precum si in zonele de deal si de munte, cantitatile de apa vor depasi local 15-20 l/mp si izolat 30 l/mp.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
ANM,
avertizare,
furtuna,
ploi,
vijelie,
vant,
Bucuresti,
Ilfov
/actualitate/avertizare-de-furtuna-si-vijelie-valabila-pentru-sambata-seara-9524952
9524952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.