Averea lui Adrian Severin, verificata de ANI

Postat la 22 martie 2011 24 afişări

Averea europarlamentarului Adrian Severin - acuzat de practici de lobby contra cost, fiind cercetat de catre Directia Nationala Anticoruptie - este verificata de Agentia Nationala de Integritate, reprezentantii institutiei refuzand sa dea detalii despre stadiul investigatiilor.

"Nu va pot da detalii si nu pot comenta investigatii aflate pe rolul Inspectiei de integritate", a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, secretarul general al ANI, Horia Georgescu.

Oficialul ANI nu a putut preciza daca ancheta privindu-l pe Adrian Severin a fost inceputa dupa aparitia informatiilor legate de presupusul contract de lobby sau inainte de izbucnirea scandalului.

Reporterii de la Sunday Times au inregistrat o discutie cu europarlamentarul PSD Adrian Severin in biroul acestuia de la Strasbourg, material video-audio in care eurodeputatul vorbeste despre demersurile facute pentru introducerea unui amendament la o directiva europeana

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avere,
Adrian Severin,
ANI
/actualitate/averea-lui-adrian-severin-verificata-de-ani-8085190
8085190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.