Autorităţile ruse îi interzic asociatului lui Hodorkovski să părăsească Rusia

Postat la 14 aprilie 2014 34 afişări

Autorităţile ruse i-au interzis lui Platon Lebedev, asociatul fostului magnat şi critic al Kremlinului, Mihail Hodorkovski, eliberat din închisoare în luna ianuarie, să părăsească Rusia, a anunţat luni avocatul său.

Autorităţile ruse îi interzic asociatului lui Hodorkovski să părăsească Rusia

 "Platon Lebedev a primit o interdicţie temporară de a părăsi Rusia până la îndeplinirea obligaţiilor impuse de tribunal sau până când părţile vor ajunge la un acord", a explicat avocatul său, Vladimir Krasnov, pe site-ul hodorkovski.ru.

Fostul om de afaceri este în continuare vizat în Rusia, la fel ca şi asociatul său, Mihail Hodorkovski, de o sentinţă într-un proces civil vizând plata sumei de 550 de milioane de dolari în cadrul soluţionării dosarului Iukos.

"Potrivit legii, autorităţile pot ordona o interdicţie temporară pentru cetăţenii care au datorii", a precizat Vladimir Krasnov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/autoritatile-ruse-ii-interzic-asociatului-lui-hodorkovski-sa-paraseasca-rusia-12462937
12462937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.