Autorităţile au decis introducerea de restricţii în două localităţi din Bistriţa-Năsăud

Autor: Dorin Oancea Postat la 06 septembrie 2020 151 afişări

Autorităţile au decis introducerea de restricţii în două localităţi din Bistriţa-Năsăud

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a decis sâmbătă introducerea de restricţii în localităţile Spermezeu şi Şieuţ, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Co-vid 19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 1,5/1000 locuitori.

Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud din data de 5 septembrie, când a fost prezentată situaţia actualizată a unităţilor administrav-teritoriale din judeţul Bistriţa-Năsăud, din perspectiva Hotărârii Guvernului nr. 668/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 16 august 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Vor fi restricţionate activităţile restauantelor, cafenelelor, sălilor de jocuri. Restricţiile vor fi ridicate cînd incidenţa cazurilor va ajunge mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restricţii,
bistriţa năsăud,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.