"Aurora" de Cristi Puiu si "Morgen" de Marian Crisan ar putea fi selectate la Festivalul de la Cannes

Postat la 21 februarie 2010 26 afişări

Lungmetrajele "Aurora", in regia lui Cristi Puiu, si "Morgen", de Marian Crisan, se numara, conform presei internationale de specialitate, printre peliculele care ar putea fi prezentate in selectia Festivalului International de Film de la Cannes, care se va desfasura in perioada 12 - 23 mai.

"Aurora" si "Morgen" se regasesc pe o lista a potentialelor filme din selectia editiei din acest an a Festivalului de Film de la Cannes, alcatuita de publicatia de specialitate Screen Daily.

"Aurora" spune povestea lui Gigi Marinescu (Cristi Puiu), care este inspector de politie. El este casatorit cu Violeta, are o fiica in clasa a treia si, de peste un an, are o amanta, pe Lulia, o femeie divortata, cu 10 ani mai tanara decat el, care are, la randul ei, un copil. In cele din urma, viata pe care o duce il depaseste si Gigi trebuia sa ia o decizie. Totodata, el ajunge sa lucreze la cazul uciderii doctorului Horia Zancu, descoperind viata tumultoasa a acestuia din ultimii 30 de ani. In plus, politistul Gigi Marinescu gaseste multe asemanari intre viata doctorului Horia Zancu si propria sa viata.

Cititi mai multe de www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aurora-de-cristi-puiu-si-morgen-de-marian-crisan-ar-putea-fi-selectate-la-festivalul-de-la-cannes-5581718
5581718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.