Audi va dubla gama de SUV-uri până în 2020 pentru a ajunge din urmă BMW

Postat la 20 februarie 2013 11 afişări

Audi va dubla gama de vehicule sport utilitare până în 2020, pentru a reduce decalajul faţă de vânzările BMW, tot mai mulţi clienţi fiind interesaţi de SUV-urile de lux.

Divizia Volkswagen (VW) dezvoltă modelele Q2, Q4 şi Q6 ca alternativă mai sportivă la cele trei SUV-uri pe care la fabrică în prezent, potrivit unei persoane apropiate situaţiei, relatează Bloomberg.

"Audi este prima companie care are un plan de amploare pentru construcţia unor SUV-uri care să reflecte gama de autovehicule. Modelele SUV, cu poziţia înaltă a scaunelor, seamănă cu maşinile frumoase din anii '20. Ar putea deveni ceva normal pe segmentul premium", a declarat Christoph Stuermer, analist la firma de analiză IHS Automotive în Frankfurt.

Implicarea producătorilor de maşini de lux pe segmentul SUV reflectă extinderea definiţiei unei maşini de lux.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Audi,
SUV-uri,
BMW
/actualitate/audi-va-dubla-gama-de-suv-uri-pana-in-2020-pentru-a-ajunge-din-urma-bmw-10578044
10578044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.