Audi a înregistrat în martie cele mai bune vânzări lunare din istoria companiei

Postat la 07 aprilie 2014 80 afişări

Audi, al doilea mare producător de maşini de lux din lume, a înregistrat în martie cele mai bune vânzări lunare din istoria companiei, de 170.450 de vehicule, în creştere cu 15%, alăturându-se astfel performanţelor Mercedes-Benz, datorită cererii din China.

Audi a înregistrat în martie cele mai bune vânzări lunare din istoria companiei

 Mercedes-Benz, al treilea mare producător de maşini de lux la nivel mondial, a anunţat săptămâna trecută creşterea cu 13% a livrărilor din luna martie, de asemenea un nivel record al vânzărilor lunare, datorită cererii pentru modele compact şi sedanul Clasa S, transmite Bloomberg.

Audi a înregistrat în martie a 51-a creştere succesivă a vânzărilor, în timp ce livrările Mrcedez au depăşit 10% pentru a noua lună consecutiv.

Cei doi producători de vehizule de lux, precum şi liderul pieţei, BMW, au ca obiectiv atingerea unui nivel record al vânzărilor în acest an, datorită cererii din China.

Vânzările Audi au crescut luna trecută cu 37% în China, iar cele ale Mercedes cu 34%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/audi-a-inregistrat-in-martie-cele-mai-bune-vanzari-lunare-din-istoria-companiei-12421619
12421619
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.