Continental investeşte într-un sistem de reducere a percepţiei mirosului la fabrica din Timişoara

Postat la 07 aprilie 2014 52 afişări

Grupul german Continental va investi 9,5 milioane euro într-o soluţie tehnică de reducere a percepţiei mirosului la fabrica de anvelope din Timişoara, proiectul urmând să fie realizat până la finele anului viitor.

 Investiţia face parte din strategia de responsabilitate socială pe termen lung a companiei, iar testarea echipamentului a început în noiembrie 2013.

Principiul de operare al soluţiei tehnice constă într-un curent alternativ, generând un câmp de plasmă, care descompune oxigenul şi apa din aer în radicali de oxigen (oxigen activ). Aceasta creează o reacţie de oxidare la contactul cu aerul din procesul de producţie a anvelopelor care neutralizează moleculele de miros rezultate, arată compania, într-un comunicat.

În plus, va instala şi un echipament care va distruge compuşii organici volatili apăruţi în procesul de producţie prin oxidarea acestora la temperatură înaltă.

În peste 13 ani de operaţiuni în România, Continental Anvelope Timişoara a investit peste 340 milioane de euro şi a creat peste 2.100 de locuri de muncă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/continental-investeste-intr-un-sistem-de-reducere-a-perceptiei-mirosului-la-fabrica-din-timisoara-12421551
12421551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.