Au mâncat regeşte la o terasă din Vaslui, dar e ireal ce au făcut când a venit nota de plată, de 184 de lei

Postat la 22 iunie 2022 275 afişări

Au mâncat regeşte la o terasă din Vaslui, dar e ireal ce au făcut când a venit nota de plată, de 184 de lei

Mai multe persoane s-au făcut de râs luni după-amiază după ce au făcut consumaţie într-un restaurant din Vaslui şi apoi… au dispărut.

Este vorba despre patru persoane care au fugit fără să plătească ce au consumat la respectivul restaurant. Totuşi, deşi au reuşit să fugă fără să plătească, cei patru se pare că nu au atât de mult noroc, pentru că întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere ale localului.

Reprezentanţii localului din Vaslui au anunţat Poliţia

Toată scena pare să fi fost premeditată, potrivit presei locale: oamenii au primit nota de plată, s-au prefăcut că vor să plătească cu cardul, dar că ar fi uitat codul PIN. Ulterior, ei au plecat, unul câte unul, de la masă, fără să plătească în cele din urmă nota de plată, care se apropie de 200 de lei.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
vaslui,
nota

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.