Au inceput JO de Iarna: Flacara olimpica a fost aprinsa

Postat la 13 februarie 2010 14 afişări

Flacara olimpica pentru cea de-a XXI-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna a fost aprinsa, vineri, la Vancouver, de patru legende ale sportului canadian: hocheistul Wayne Gretzky, schioarea Nancy Greene, patinatoarea de viteza Katrina LeMay Doan si baschetbalistul Steve Nash

Campionul paralimpic Rick Hansen a fost primul care a intrat cu torţa olimpica in stadion si a predat-o apoi patinatoarei de viteza Katrina LeMay Doan.

De la Doan, torta a fost preluata de Steve Nash, care a trecut-o la schioarea Nancy Greene iar apoi la legenda hocheiului mondial Wayne Gretzky.

Flacăra Olimpica pentru Vancouver a fost aprinsa la 22 octombrie 2009, in Grecia. De-a lungul traseului din Europa pana in Canda, flacara olimpica a fost purtata de 12.000 de persoane.

Mai multe amanunte si o galerie foto pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Jocurile Olimpice,
Vancouver
/actualitate/au-inceput-jo-de-iarna-flacara-olimpica-a-fost-aprinsa-5509280
5509280
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.