Aţi auzit de Sport Vision, R&R Boutique şi Issimo Home? Sunt cei mai noi chiriaşi ai FASHION HOUSE Outlet

Postat la 13 ianuarie 2016 932 afişări

Aţi auzit de Sport Vision, R&R Boutique şi Issimo Home? Sunt cei mai noi chiriaşi ai FASHION HOUSE Outlet

FASHION HOUSE Outlet, primul centru de tip outlet din România, aduce, în complexul din Militari, brandurile Sport Vision, R&R Boutique şi Issimo Home, în vreme ce Tom Tailor îşi dublează suprafaţa magazinului existent, transmit reprezentanţii centrului comercial.

Din portofoliul operatorului de magazine multi-brand Sport Vision, fac parte peste 40 de mărci de încălţăminte, vestimentaţie şi echipamente sportive, printre care Nike, Adidas, Reebok şi Puma. Issimo Home produce textile premium pentru baie şi casă, iar în ceea ce priveşte brandul R&R Boutique, aparţinând unui producător de încălţăminte premium, acesta deschide acum primul outlet din România, în care va comercializa atât produse proprii, cât şi o serie de branduri internaţionale.

Tom Tailor, un brand aflat în portofoliul grupului de modă Kenvelo, unul dintre cele mai puternice de pe piaţa locală, va extinde spaţiul din FASHION HOUSE Outlet Centre cu 173 de metri pătraţi, ceea ce ridică suprafaţa totală a magazinului la 320 de metri pătraţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ati-auzit-de-sport-vision-r-r-boutique-si-issimo-home-sunt-cei-mai-noi-chiriasi-ai-fashion-house-outlet-14964216
14964216
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.