Atentionare meteo cu cod galben pentru marti si miercuri

Postat la 21 mai 2012 5 afişări

In cursul acestei saptamani, instabilitatea atmosferica se va accentua in toate regiunile, incepand din sud-vestul tarii, avertizeaza Administratia Nationala pentru Meteorologie.

In intervalul 22 mai, ora 15 - 23 mai, ora 3, in Banat, Oltenia, vestul Munteniei si Carpatii Meridionali vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp si izolat 40-50 l/mp.

In urmatoarele zile, in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor, Administratia Nationala de Meteorologie va emite pentru regiunile ce urmeaza a fi afectate mesaje de atentionare/avertizare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
avertizare,
ploi,
ANM,
vremea,
vijelie,
grindina
/actualitate/atentionare-meteo-cu-cod-galben-pentru-marti-si-miercuri-9655629
9655629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.