Atenţionare de călătorie: Suedia reintroduce controlul la frontieră

Autor: Petru Mazilu Postat la 13 noiembrie 2022 249 afişări

Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o atenţionare de călătorie care vizează Suedia deoarece ţara nordică reintroduce controlul la frontieră până la 11 mai 2023.

Atenţionare de călătorie: Suedia reintroduce controlul la frontieră

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau intenţionează să se deplaseze în Regatul Suediei că autorităţile suedeze au anunţat reintroducerea controlului la frontiera de stat, în perioada 12 noiembrie 2022 – 11 mai 2023.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să se asigure că pe timpul călătoriei spre şi dinspre Regatul Suediei deţin în permanenţă asupra lor un act de identitate valabil, paşaport sau carte de identitate naţională.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Stockholm.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suedia,
controale,
frontiere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.