Atentie, se intorc lapovita si ninsoarea!

Postat la 08 aprilie 2012 22 afişări

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cu cod galben de precipitatii mixte, intensificari ale vantului si racire accentuata a vremii pentru intervalul 8 aprilie, ora 18 - 9 aprilie, ora 15.

In intervalul mentionat vremea se va raci accentuat in toata tara. In Transilvania, Moldova si in zona montana, in seara zilei de duminica si in noaptea de duminica spre luni, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari cu viteze de peste 60 km/h, indeosebi in estul tarii, si de peste 80-90 km/h la munte.

In cursul zilei de duminica vor fi ploi insemnate cantitativ la munte, precum si in centrul si estul tarii (local peste 20-25 l/mp).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentie-se-intorc-lapovita-si-ninsoarea-9496496
9496496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.