ATENŢIE. O nouă metodă de tâlhărie în România

Autor: Andreea Tobias Postat la 24 iulie 2023 86 afişări

ATENŢIE. O nouă metodă de tâlhărie în România

Hoţii folosesc o nouă metodă de tâlhărie în România, lăsând cărucioare părăsite în mijlocul drumului. În momentul în care o maşină opreşte şi oamenii ies din vehicul, hoţii atacă şi fură bunurile sau maşina victimelor.

Poliţia Vrancea atrage atenţia oamenilor asupra unei noi metode de tâlhărie în România, şi anume cea a bebeluşului părăsit în mijlocul pustietăţii.

Mai exact, această metodă constă în faptul că hoţii lasă un cărucior întors cu spatele, pe marginea unui drum pustiu.

În momentul în care o maşină opreşte şi oamenii ies din vehicul, să verifice dacă este vreun copil în cărucior, aceştia sunt atacaţi, cu scopul de a le fi furate bunurile sau chiar maşina.

„De aceea, dacă vedeţi un cărucior, scaun de maşină sau orice tip de situaţie ce implică produse care dau impresia că sunt ale unui bebeluş părăsit în mijlocul pustietăţii, nu opriţi maşina / nu ieşiţi din vehicul, ci anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112”, transmite sursa citată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tâlhărie,
metodă,
nouă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.