ATENTAT CU BOMBĂ dejucat la Piatra Neamţ. Era vizat Bogdan Mararu, membru al unei grupări interlope. SRI: Ameninţarea a fost înlăturată, acţiunea de dezamorsare - încheiată

Postat la 11 ianuarie 2013 10 afişări

Trei persoane au fost prinse în flagrant, vineri dimineaţă, în timp ce încercau să amplasaze un pachet cu dispozitiv exploziv la Piatra Neamţ, sub maşina lui Bogdan Mararu, fratele lui Gheorghiţă Mararu, asasinat în noiembrie 2010. Prefectul de Neamţ, Ilie Mitea, a declarat că zona respectivă a fost evacuată pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, iar dispozitivul exploziv montat sub maşina lui Bogdan Mararu a fost desprins de către pirotehnişti.

Prefectul de Neamţ, Ilie Mitea, a declarat, vineri, că zona în care a avut loc atentatul cu bombă a fost evacuată pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, el precizând că este vorba despre un pachet cu dispozitiv exploziv care a fost amplasat sub o maşină.

Prefectul a precizat că pachetul cu dispozitiv exploziv a fost găsit sub maşina lui Bogdan Mararu, fiind depistat de o echipă formată din reprezentanţi ai DIICOT, SRI şi altor structuri.

Potrivit prefectului, în prezent zona este evacuată pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, fiind oprit accesul pe toate străzile din zona respectivă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SRI,
bomba,
dezamorsare
/actualitate/atentat-cu-bomba-dejucat-la-piatra-neamt-era-vizat-bogdan-mararu-membru-al-unei-grupari-interlope-sri-amenintarea-a-fost-inlaturata-actiunea-de-dezamorsare-incheiata-10452512
10452512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.