“Atacatorul energetic” al lui Basescu a fost in campania electorala din 2007 langa Mircea Geoana

Postat la 19 ianuarie 2010 14 afişări

Mircea Geoana si Traian Basescu au impartit acelasi "atacator energetic". O dovedesc cinci fotografii, o parte postate pe site-ul oficial al PSD, care prezinta un Mircea Geoana cu "cravata violet" batand tara in lung si-n lat alaturi de parapsihologul Aliodor Manolea, incercand sa convinga oamenii sa voteze PSD-ul.

In prima imagine, datata 27.10.2007 il vedem in prim-plan pe Mircea Geoana tinand un buchetel de flori roz in mana in timp ce dialogheaza jovial cu un rrom caldarar din Vrancea.

Geaca lui Mircea Geoana nu are fermoarul tras decat pana la cosul pieptului, dezvelind o cravata violet. In plan secund, in central imaginii vedem chipul lui Aliodor Manolea fixand obiectivul camerei.

In a doua fotografie datata 15. 10. 2007 si facuta intr-o vizita electorala in judetul Valcea il avem pe Mircea Geoana pe mijlocul trecerii de pietoni in timp ce traverseaza regulamentar un bulevard din central orasului Ramnicu Valcea.

Mai multe detalii si fotografii pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atacatorul-energetic-al-lui-basescu-a-fost-in-campania-electorala-din-2007-langa-mircea-geoana-5376745
5376745
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.