Atac violent din PNL la Iohannis. Bodea: Românii nu dau doi bani pe un zeu care nu are fulger

Postat la 06 iunie 2016 759 afişări

Atac violent din PNL la Iohannis. Bodea: Românii nu dau doi bani pe un zeu care nu are fulger

Liberalii trebuie să găsească o modalitate de a gestiona eşecul de la locale, astfel încât acesta să nu se repete şi la parlamentarele din toamnă. Soluţia ar fi, în viziunea unui senator PNL, debarasarea de Iohannis.

UPDATE: Intrat în direct la Realitatea TV, Cristian Bodea a susţinut mai multe acuze la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi membrilor din conducerea PNL, cerând un congres prin care întreaga conducere a formaţiunii politice să fie schimbată.

"Sunt două aliniate aici. Unu: preşedintle româniei dă un exemplu românilor veniţi seara la vot. Doi: politica partidului de la prezidenţiale a fost ‘Suntem partidul lui Iohannis, suntem căţeii lui Iohannis’. D-aia s-a votat negativ, pentru că ne-am dus pe o subordonare a lui Iohannis. PNL trebuie să aibă personalitate, să nu mai fie partidul preşedintelui aşa cum a greşit PDL când a fost partidul lui Iohannis.

Problema nu e la Alina, Blaga sau la Boloja, e la toată conducerea partidului. Sunt acolo 100 de vicepreşedinţi. N-au văzut din toamnă că urmează dezastrul? Toţi au rămas cu Iohannis. Le-am zis ‘Băi, cum să mergem cu Buşoi, ăsta nu are profil de bucureştean’. Şi au zis că e sunt prost şi că îl face Iohannis primar.

Cititi mai multe pe www.realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
pnl,
romani,
atac,
bani,
fulger,
partid,
conducere,
toamna
/actualitate/atac-violent-din-pnl-la-iohannis-bodea-romanii-nu-dau-doi-bani-pe-un-zeu-care-nu-are-fulger-15439950
15439950
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.