Atac armat în New Orleans: cel puţin 11 persoane au fost rănite după un eveniment sportiv

Autor: Teodora Marinescu Postat la 01 decembrie 2019 56 afişări

Cel puţin 11 persoane au fost împuşcate şi rănite, duminică, în urma unui atac armat comis în Cartierul Francez din oraşul New Orleans, au informat autorităţile, adăugând că un suspect a fost deja reţinut, relatează postul CNN.

Zece dintre victime au fost transportate la centre medicale din zonă, iar o altă victimă a mers la un spital local.

Două dintre victime se află în stare critică, a informat Departamentul de Poliţie din New Orleans.

„Un individ a fost reţinut în apropierea locului unde a avut loc atacul”, au mai informat autorităţile, adăugând că implicarea persoanei în atac este încă sub investigaţie.

Poliţia a fost anunţată în jurul orei locale 3.21. Când ofiţerii de poliţie au ajuns la faţa locului au auzit focuri de armă şi au găsit imediat victimele, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din New Orleans, Aaron Looney.

Motivele atacului din Cartierul francez şi numărul atacatorilor nu sunt cunoscute încă, relatează Daily Mail.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raniti,
atac armat,
dailymail,
barbat,
focuri de arma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.