Astra va asigura prin poliţe RCA cele peste 600 de maşini care vor fi cumpărate de Poşta Română

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 15 mai 2013 25 afişări

Astra va furniza Poştei Române asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie pentru cele 607 autovehicule ale operatorului care vor fi achiziţionate în urma unei licitaţii, valoarea poliţei, stabilită în urma unei lictaţii, fiind de 564.000 lei, pentru 12 luni.

Astra va asigura prin poliţe RCA cele peste 600 de maşini care vor fi cumpărate de Poşta Română

Alături de Astra, la licitaţie s-au mai înscris City Insurance şi Carpatica Asig.

Cele 607 autovehicule vor fi achiziţionate în urma unei lictaţii, al cărei anunţ de participare a fost publicat de Poşta Română la 13 februarie.

Conform datelor www.e-licitatie.ro, singura ofertă a fost depusă de Porsche Leasing România.

Valoarea contractului a fost estimată la 8,23 milioane de euro (TVA inclusă) în următorii trei ani.

Poşta Română este cel mai mare operator de profil şi dispune de o reţea teritorială de aproximativ 7.100 de oficii poştale.

Acţionarii operatorului sunt Ministerul Comunicaţiilor, cu o participaţie de 75%, şi Fondul Proprietatea, care deţine 25% din capital.

În 2011, cifra de afaceri a CNPR a scăzut cu 8,7%, la 1,26 miliarde de lei, în timp ce pierderile au urcat cu 50%, la 182,9 milioane de lei, conform datelor Ministerului Finanţelor Publice.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ASTRA,
POŞTA ROMÂNĂ,
RCA
/actualitate/astra-va-asigura-prin-polite-rca-cele-peste-600-de-masini-care-vor-fi-cumparate-de-posta-romana-10879624
10879624
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.