Asta e PUTEREA social media: Microsoft se răzgândeşte în privinţa ”Paint”, după reacţiile de pe reţelele de socializare

Postat la 27 iulie 2017 78 afişări

Microsoft a anunţat, miercuri, că aplicaţia Paint a fost scoasă de pe lista aplicaţiilor ce vor fi eliminate definitiv, după reacţia de pe reţelele de socializare legată de anunţul dispariţiei acestei platforme, relatează The Washington Post.

Asta e PUTEREA social media: Microsoft se răzgândeşte în privinţa ”Paint”, după reacţiile de pe reţelele de socializare

”Microsoft Paint va rămâne”, a declarat un purtător de cuvânt al Microsoft. El a adăugat că aplicaţia va avea noi funcţii 3D, alături de funcţiile pe care oamenii le apreciază cum ar fi editarea fotografiilor şi creaţiile 2D. Astfel, noua aplicaţie Paint va fi disponibilă odată cu actualizarea Windows 10 Creators.

Revenirea asupra deciziei a venit după ce Microsoft a observat reacţiile fanilor aplicaţiei pe reţelele de socializare. Pe Facebook sau pe Twitter, utilizatorii şi-au exprimat dezamăgirea prin mai multe postări în care regretau dispariţia bruscă a iubitei aplicaţii, care nu de puţine ori ne-a salvat de plictiseală în copilărie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.