Asfaltare tipic românească. Cum au „reuşit” muncitorii de la drumuri să asfalteze pe lângă un autobuz - FOTO

Postat la 19 august 2016 760 afişări

Asfaltare tipic românească. Cum au „reuşit” muncitorii de la drumuri să asfalteze pe lângă un autobuz - FOTO

In această perioadă, Primăria Bistriţa desfăşoară o serie de lucrări de asfaltare a trotuarelor şi străzilor din Bistriţa.

Pe strada Grănicerilor s-a executat o asfaltare a trotuarelor şi s-au înlocuit bordurile. De asemenea, parcarea din Poligon a fost reabilitată. După cum se observă în fotografii, angajaţii primăriei au asfaltat “de mântuială”. Un autobuz ABANDONAT pe domeniul public a fost păstrat în peisaj şi s-a asfaltat în jurul lui.

Un copac existent a fost prins în programul de asfaltare şi muncitorii au omis să realizeze un scuar în jurul tulpinii, cum de altfel era normal.

Pe domeniul public există o serie de autoturisme abandonate, iar cadrul legal permite Primăriei Bistriţa să le ridice. Mai ales că deţine o maşină cu macara ideală pentru această operaţiune. Camionul a costat peste 100.000 de euro şi zace în continuare nefolosit.

Direcţia de Servicii Publice execută intervenţiile de urgenţă, de întreţinere a străzilordin municipiu pe baza unui grafic stabilit. De cele mai multe ori, calitatea lucrărilor este jalnică iar peticirea gropilor, asfaltarea trotuarelor şi a parcărilor este dezastruoasă şi încă din prima zi covorul asfaltic prezintă denivelări sau fisuri.

Cititi mai multe pe www.ziardebistrita.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bistrita,
primarie,
parcare,
abandon,
autobuz,
bataie,
executare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.