ASF: Autoritatea a pus la dispoziţia DNA date privind activitatea companiei de asigurări în 2012-2013

Postat la 28 ianuarie 2014 26 afişări

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a pus la dispoziţia DNA date despre compania de asigurări verificată, aferente activităţii din perioada 2012-2013 a fostei Comisii de Supraveghere a Asigurărilor, absorbită în aprilie 2013 de ASF, a anunţat autoritatea de reglementare.

ASF: Autoritatea a pus la dispoziţia DNA date privind activitatea companiei de asigurări în 2012-2013

 "Verificările vizează o speţă legată de o societate de asigurări. DNA a solicitat ASF mai multe date despre societatea de asigurări respectivă, aferente activităţii din perioada 2012-2013 a fostei Comisii de Surpaveghere a Asigurărilor, absorbită de ASF în 29 aprilie 2013. ASF pune la dispoziţia organelor de cercetare documentele solicitate, atât din perioada fostei Comisii de Supraveghere a Asigurărilor cât şi, dacă va fi necesar, documente ulterioare", a comunicat autoritatea, menţionând că mai multe detalii vor fi transmise ulterior.

Percheziţiile făcute de DNA la Sibiu şi Bucureşti într-un dosar de corupţie vizează atât reprezentanţi ai Carpatica Asigurări, cât şi funcţionari din ASF, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Conform surselor citate, în acest dosar sunt suspectate de fapte de corupţie 11 persoane, între care doi foşti reprezentanţi Carpatica Asig.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/asf-autoritatea-a-pus-la-dispozitia-dna-date-privind-activitatea-companiei-de-asigurari-in-2012-2013-11979221
11979221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.