ASF aplică o nouă politică de recrutare, "exclusiv pe merit" şi cu evitarea conflictelor de interese

Postat la 30 iunie 2014 58 afişări

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va aplica de marţi, 1 iulie, o nouă politică de recrutare a angajaţilor, selecţia desfăşurându-se prin concurs, simultan extern şi intern, bazată "exclusiv pe merit" şi va viza evitarea conflictului de interese, cu respectarea normelor de etică.

ASF aplică o nouă politică de recrutare, "exclusiv pe merit" şi cu evitarea conflictelor de interese

 "ASF îşi propune să aplice procese de recrutare şi selecţie bazate exclusiv pe merit pentru a ocupa posturile din cadrul autorităţii cu persoanele cele mai calificate pentru poziţia respectivă. Pentru atingerea ţintelor de performanţă stabilite în strategia de dezvoltare a ASF se impune un proces de recrutare deschis către piaţa forţei de muncă, dar şi menit să încurajeze dezvoltarea în cariera profesională a propriilor angajaţi", se arată documentul privind noua politică de recrutare, aprobată de Consiliul instituţiei la finele săptămânii trecute.

Actul reglementează metodele de recrutare şi selecţie pentru ocuparea posturilor vacante, principiile pe care se bazează recrutarea şi selecţia viitorilor angajaţi, criteriile generale de eligibilitate, precum şi condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească pentru ocuparea unor funcţii de conducere în cadrul ASF.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/asf-aplica-o-noua-politica-de-recrutare-exclusiv-pe-merit-si-cu-evitarea-conflictelor-de-interese-12860391
12860391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.