ASF a recrutat 3 şefi de serviciu - Actuariat, Supraveghere Prudenţială şi Intermediari în Asigurări

Autor: Raluca Ghinea Postat la 02 iulie 2015 199 afişări

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a selectat, în urma procesului de recrutare lansat la finalul lunii aprilie, trei şefi de serviciu, respectiv Adriana Matache pentru Actuariat şi Analiză de Piaţă, Cosmin Păunescu la Supraveghere Prudenţială şi Cătăin Gingaşu la Intermediari în Asigurări.

"Postul de Şef Serviciu la Serviciul Control Pensii Private - Direcţia Supraveghere şi Control, Sector Pensii Private - nu a fost ocupat întrucât niciunul dintre candidaţi nu a fost declarat câstigător în urma susţinerii interviului socio-profesional. Prin urmare, procesul de recrutare pentru această poziţie va fi reluat la o dată care va fi comunicată ulterior", se arată într-un comunicat al autorităţii.

Pentru ocuparea poziţiilor vacante s-au înscris la concurs 90 de candidaţi.

Adriana Mihaela Matache, noul şef serviciu la Serviciul Actuariat şi Analiză de Piaţă - Direcţia Supraveghere şi Control, Sector Asigurări-Reasigurări, are o experienţă de 11 ani în domeniul actuariatului şi al auditului.

În ultimii şase ani a ocupat poziţii de management (auditor manager, manager, senior manager), a coordonat echipe şi proiecte în cadrul Ernst&Young şi PricewaterhouseCoopers. Ea a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică şi Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori.

Cosmin Florin Păunescu, şeful Serviciului Supraveghere Prudenţială - Direcţia Supraveghere şi Control, Sector Instrumente şi Investiţii Financiare, cu o experienţă de 15 ani în domeniul serviciilor financiare, în special pe piaţa de capital, a fost responsabil cu pieţele reglementate la ASF.

El şi-a început cariera în cadrul Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM) pe poziţia de supraveghetor pieţe reglementate şi director al Direcţiei Autorizare şi al Direcţiei Organisme de Plasament Colectiv. Ulterior, a fost preşedinte/director general la SAI KD Investments Romania, director al SSIF Finans Securites şi director executiv investiţii la Prima Pensie Fond de Pensii).

Absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori, a ocupat din 2007 funcţia de consilier la Cabinetul Preşedintelui la CNVM, respectiv la ASF.

Cătălin-Gabriel Gingaşu, care a fost selectat ca şef la Serviciul Supraveghere Intermediari în Asigurări - Direcţia Supraveghere şi Control, Sector Asigurări-Reasigurări, a ocupat atât poziţii de execuţie, cât şi posturi de conducere în cadrul mai multor societăţi şi brokeri de asigurare. Astfel, a fost inspector asigurări/economist la ASIBAN, director executiv la Star Express Broker de Asigurare, director agenţie în cadrul societăţii Uniqua şi Account Manager la GrECo JLT Romania Viena GmbH, ajungând la o experienţă de 17 ani în domeniul asigurărilor.

Este licenţiat al Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ASF,
ŞEF SERVICIU,
/actualitate/asf-a-recrutat-3-sefi-de-serviciu-actuariat-supraveghere-prudentiala-si-intermediari-in-asigurari-14536496
14536496
comments powered by Disqus
Povestea celui mai mare proprietar român de malluri şi a celei mai de succes poveşti din imobiliarele româneşti Povestea celui mai mare proprietar român de malluri şi a celei mai de succes poveşti din imobiliarele româneşti

Cea mai de succes poveste din imobiliarele româneşti a început în Iaşi, în urmă cu 20 de ani, odată cu deschiderea primului centru comercial din afara Bucureştiului şi a celui de al doilea mall al ţării.

vezi continuarea
ZF.ro
Tehnologia REVOLUŢIONARĂ care schimbă totul: Oraşele „deştepte” devin realitate şi pentru români Tehnologia REVOLUŢIONARĂ care schimbă totul: Oraşele „deştepte” devin realitate şi pentru români
Dezvăluiri: Ce vor românii de fapt de la un desert. Secretele unuia dintre cei mai cunoscuţi oameni din domeniu
Mediafax
„Afacerea Pandemia”. Cum a umflat România până şi factura de 3,4 milioane de euro a „ajutorului umanitar” dat fraţilor de peste Prut „Afacerea Pandemia”. Cum a umflat România până şi factura de 3,4 milioane de euro a „ajutorului umanitar” dat fraţilor de peste Prut
Economiile se prăbuşesc în pandamie, dar cei 4 giganţi din tech au înregistrat un profit de 28 de miliarde de dolari
MonitorulApararii
Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte
Ce se întâmplă la Moscova este de bine deopotrivă pentru Rusia şi Putin(?)
MonitorulPartidelor
Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu va deschide lista PNL pentru Consiliul Judeţean Galaţi Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu va deschide lista PNL pentru Consiliul Judeţean Galaţi
Tudose, ironic: Prefectul de Brăila a fost la o şedinţă de partid.Nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan Diversiunea inducerii confruntării COMENTARIU Valeriu Şuhan Diversiunea inducerii confruntării
COMENTARIU Valeriu Şuhan Pe bune ? Nu-mi da vestea asta...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.