Aşa tată, aşa fiu. La doar 7 ani, Stefan Djokovic câştigă un turneu de tenis în aceeaşi zi cu Nole

Autor: Rafael Hekman Postat la 17 mai 2022 69 afişări

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, nu a fost singurul care a adus acasă un trofeu duminică, fiul său, Stefan, călcând pe urme tatălui său prin cucerea trofeului la primul său turneu de tenis.

Aşa tată, aşa fiu. La doar 7 ani, Stefan Djokovic câştigă un turneu de tenis în aceeaşi zi cu Nole

Stefan, în vârstă de 7 ani, a participat la primul său turneu de tenis şi a disputat finala în aceeaşi zi în care Djokovic l-a învins pe Stefanos Tsitsipas, în finala Internazionali BNL D'Italia Roma, câştigând titlul pentru a şasea oară. Tânărul Djokovic şi-a imitat tatăl, câştigând turneul în ceea ce, probabil, a fost o zi de sărbătoare în familia sârbului.

„Fiul meu a câştigat turneul astăzi", a declarat Djokovic presei după ce a câştigat titlul la Roma. „O dublă de soare astăzi. Este un turneu de club foarte mic.

A fost frumos să îl văd jucând. Primul turneu sau meci oficial rămâne întotdeauna în memorie cu mare drag. Mi-am dorit foarte mult ca el să se bucure pe teren.

Evident că am avut o discuţie despre rutine şi despre lucrurile pe care ar trebui să le facă", a spus Djokovic.

Trebuie să vorbeşti pe limba lor despre lucruri care simt că l-ar putea ajuta. Nu îl forţez să joace tenis. Nu am făcut niciodată asta. Nici măcar o singură zi nu i-am spus că trebuie să facă asta. Este într-adevăr pur şi simplu dorinţa lui de a intra pe teren. Bineînţeles, voi fi încântat dacă va juca tenis.

Nu ar trebui să simtă încă nicio presiune sau aşteptări, chiar dacă o va face, pentru că face parte, cred, din genele lui".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
djokovic,
stefan,
novak

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.