Artistul Prince a murit. În stare de şoc, artiştii îi deplâng dispariţia prematură

Postat la 22 aprilie 2016 354 afişări

Artistul Prince a murit. În stare de şoc, artiştii îi deplâng dispariţia prematură

Prince a murit joi, la vârsta de 57 de ani, în reşedinţa sa din Minnesota, anunţă surse citate de site-ul american TMZ. În stare de şoc, celebrităţile şi-au exprimat regretul şi durerea pe reţelele de socializare, relatează USA Today.

Ultimul concert al lui Prince a fost pe 16 aprilie, la Fox Theatre, în Atlanta. Prince a urcat pe scenă, deşi fusese spitalizat cu o zi înainte. Avionul său privat a aterizat de urgenţă la Illinois, cântăreţul fiind transportat la spital, cu simptome asemănătoare gripei pe 15 aprilie. A fost tratat în spital timp de trei ore şi la cererea sa, fost externat şi s-a întors acasă, primind medicaţie pentru gripă, conform CNN. Deşi se simţea slăbit, a urcat a doua zi pe scenă, a cântat timp de o oră şi jumătate pentru a-i asigura pe fanii săi că nu are nicio problemă, transmite TMZ. La show-ul din Atlanta, Prince a spus câteva cuvinte profetice publicului: “Aşteptaţi câteva zile înainte de a vă risipi rugăciunile!”.

Pe 21 aprilie, legendarul Prince a murit la vârsta de 57 de ani. Conform CNN, Prince a fost găsit inconştient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidenţial Paisley Park.

În stare de şoc, artiştii îşi exprimă durerea pe reţelele de socializare şi deplâng dispariţia prematură a lui Prince.

Whoopi Goldberg scrie pe contul de Twitter: “Aşa se aude când plâng porumbeii (actriţa face referire la titlul faimosei piese a lui Prince, "When Doves Cry" -n.r.). Condoleanţe familiei şi nouă tuturor!”

Regizorul american Spike Lee a postat pe Twitter o fotografie în care stă alături de Prince, transmite USA Today. Cineastul a ataşat mesajul: “Mi-e dor de fratele meu! Prince era genial, avea un umor debordant. Mă distram cu el copios!”

Prince a fost tratat pentru o supradoză de droguri cu şase zile înainte de deces, precizează mai multe surse pentru site-ul american TMZ. Autopsia se va face în cursul zilei de vineri, 22 aprilie, potrivit CNN.

Cântăreţul MC Hammer a scris pe Twitter:”Îl iubeam pe omul ăsta. A plecat prea devreme. Nu pricep de ce, dar din păcate e adevărat. Raiul e al tău, Prince.”

Actorul Samuel L. Jackson, scrie: “Sunt în stare de şoc. Cum adică a murit Prince? E o pierdere îngrozitoare.”

Billy Idol, muzicianul britanic de hard rock, şi-a exprimat uimirea şi regretul într-o postare scurtă pe reţeaua de socializare Twitter: “Oh, Dumnezeule. Nu pot să cred că Prince a murit...a fost un adevărat talent. Odihnească-se în pace.”

Justin Timberlake spune: “Sunt amorţit. Uimit. Nu poate fi adevărat.”

Katy Perry, pe Twitter: “Şi aşa... lumea a pierdut multă magie. Odihneşte-te în pace, Prince! Mulţumim că ne-ai oferit atâtea...”

Missy Elliot scrie: “Este sfâşietor. Aveam o pictură cu Prince pe perete, în urmă cu mulţi ani. Pentru că muzica lui a inspirat atâţia oameni... RIP”

Keith Urban: “Tocmai am auzit despre Prince...nu pot să cred...”

Lenny Kravitz scrie tot pe Twitter, conform TMZ: “Fratele meu în muzică... Prietenul meu.... Cel care mi-a arătat posibilităţile ascunse în mine...”

Slash, fostul chitarist de la Guns N'Roses: “Atât de trist să aud de moartea lui Prince. Unul dintre cele mai mari talente muzicale care au existat în secolul XX.”

Boy George: “Asta-i cea mai tristă zi. Plâng. Prince, să te odihneşti în pace.”

Lindsay Lohan: “Mulţumesc, Prince pentru toată inspiraţia şi pentru că ai răspândit talentul tău în toată lumea.”

Urmărește Business Magazin

/actualitate/artistul-prince-a-murit-in-stare-de-soc-artistii-ii-deplang-disparitia-prematura-15268886
15268886
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.