Artiştii Constantin Flondor şi Adrian Ghenie vor primi distincţia «Pentru Merit» în grad de Cavaler

Postat la 21 februarie 2019 142 afişări

Artiştii Constantin Flondor şi Adrian Ghenie vor primi distincţia «Pentru Merit» în grad de Cavaler, potrivit decretelor semnate joi de preşedintele Klaus Iohannis.

Artiştii Constantin Flondor şi Adrian Ghenie vor primi distincţia «Pentru Merit» în grad de Cavaler

Klaus Iohannis a semnat joi decretele de decorare a artiştilor Constantin Flondor şi Adrian Ghenie.

”În semn de înaltă recunoaştere şi apreciere pentru importanta şi prestigioasa carieră pusă în slujba artelor plastice, pentru talentul şi dăruirea prin care a promovat şcoala românească de pictură, Preşedintele României a conferit Ordinul Naţional «Pentru Merit» în grad de Cavaler domnului Constantin Flondor, pictor. De asemenea, în semn de apreciere pentru talentul artistic, pentru rolul important avut la promovarea şcolii româneşti de pictură în lume, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler domnului Adrian Ghenie, pictor”, se arată în textul dat publicităţii de preşedinţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
artisti,
distinctie,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.