Arcon Sfântu Gheorghe a avut afaceri de 31,5 mil. euro, în creştere cu 15%

Autor: Andreea Neferu Postat la 24 ianuarie 2013 59 afişări

Compania Arcon Sfântu Gheorghe, unul dintre cele mai mari businessuri cu acţionariat românesc din industria materialelor de construcţii, controlată de omul de afaceri Ioan Ţiţeiu, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 31,5 milioane de euro, în creştere cu 15% faţă de anul precedent.

Compania Arcon Sfântu Gheorghe, unul dintre cele mai mari businessuri cu acţionariat românesc din industria materialelor de construcţii, controlată de omul de afaceri Ioan Ţiţeiu, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 31,5 milioane de euro, în creştere cu 15% faţă de anul precedent. Avansul rulajului a fost susţinut de o creştere cu 17% în volum a vânzărilor de membrane bitu­minoase şi o creştere de 9% în cazul polistirenului expandat. Totodată, peste 11% din cifra de afaceri de anul trecut, echivalentul a 3,6 milioane de euro, au mers la export, în ţări precum Grecia, Bulgaria, Ungaria, Cipru, Malta şi ţările arabe. "Anul 2013 va fi încă un an dificil pentru Comu­ni­tatea Europeană, aşa că nu ne putem hazarda în estimări, însă tind să cred că va avea loc o uşoară revenire a pieţei de profil în România", a spus Ioan Ţiţeiu.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/arcon-sfantu-gheorghe-a-avut-afaceri-de-31-5-mil-euro-in-crestere-cu-15-10519735
10519735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.