Arca lui Noe este de fapt un superiaht?Un superiaht construit în scopul misiunilor de cercetare din jurul globului va fi lansat în 2025.

Postat la 19 aprilie 2021 184 afişări

Arca lui Noe este de fapt un superiaht?Un superiaht construit în scopul misiunilor de cercetare din jurul globului va fi lansat în 2025.

Vasul se numeşte Earth 300 şi are o înălţime de 60 de metri şi o lungime de 300 de metri, mai mult decât Titanicul, care avea 269 de metri. Vasul poate acomoda 425 de persoane – 160 de cercetători, 20 de experţi, 20 de studenţi, 40 de oaspeţi VIP şi un echipaj de circa 160 de persoane.

Turiştii care îşi doresc să se îmbarce pe acest vas alături de oamenii de ştiinţă vor plăti câte 3 milioane de dolari pentru o excursie de 10 zile.

Iahtul include 25 de laboratoare super tehnologizate – acestea vor beneficia şi de tehnologii de inteligenţă artificială.

Proiectul aparţine firmei de design Iddes Yachts, cu sediul central în Spania.

Arhitectul naval Salas Jefferson a declarat că iahtul a fost creat cu scopul de a derula expediţii de cercetare pentru a confrunta cele mai mari provocări ale planetei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.