Aproximativ o treime din angajatii vamali urmeaza a fi disponibilizati - proiect al ANV

Postat la 11 mai 2011 9 afişări

Aproximativ o treime dintre angajatii vamali urmeaza a fi disponibilizati, astfel ca din 4.586 cati sunt in prezent vor ramane 3.159, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern privind modificarea legii Autoritatii Nationale a Vamilor (ANV).

Numarul maxim de posturi pentru Autoritatea Nationale a Vamilor si unitatile subordonate acesteia este de 3.159, inclusiv postul de demnitar, conform modificarilor aduse printr-un proiect privind modificarea si completarea Hotararii Guvernului 110/2009 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale a Vamilor. Incadrarea in numarul maxim de posturi si in structura organizatorica se aproba prin ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la propunerea vicepresedintelui ANAF care conduce Autoritatea Nationala a Vamilor, in termen de 45 de zile de la data intrarii in vigoare noilor prevederi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vami,
vamesi,
concedieri,
disponibilizari,
ANV
/actualitate/aproximativ-o-treime-din-angajatii-vamali-urmeaza-a-fi-disponibilizati-proiect-al-anv-8260661
8260661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.