Aproximativ 600 de sindicalişti au protestat faţă de trecerea Portului Constanţa la consiliul local

Postat la 19 martie 2014 34 afişări

Aproximativ 600 de reprezentanţi ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Portuare Constanţa au protestat, miercuri, la Ministerul Transporturilor, faţă de trecerea Portului Constanţa la consiliul local, cerând preşedintelui Traian Băsescu o poziţie oficială faţă de această intenţie a Guvernului.

Aproximativ 600 de sindicalişti au protestat faţă de trecerea Portului Constanţa la consiliul local

 Sindicaliştii portuari se opun şi listării la bursă a autorităţii portuare - Compania Naţională "Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa.

Ei au spus că, dacă Portul Constanţa va fi transferat la consiliul local şi autoritatea portuară va fi listată la bursă, va fi oprită activitatea în port.

Cei aproximativ 600 de sindicalişti, aduşi cu mai multe autocare, s-au adunat în parcul din faţa Ministerului Transporturilor cu pancarte pe care aveau scrise mesaje precum: "Portul Constanţa este al ţării, nu al poftelor voastre", "Privatuizarea autorităţii portuare - marele proiect al marilor proiecte", "Portul Constanţa nu este un car alegoric", "Portul Constanţa nu este club de noapte" şi "Portul Constanţa nu este harem".

Totodată, ei au strigat "Unitate" şi Solidaritate", făcând zgomot la două butoaie, din trompete şi vuvuzele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aproximativ-600-de-sindicalisti-au-protestat-fata-de-trecerea-portului-constanta-la-consiliul-local-12293323
12293323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.