Aproape jumătate din şefii de companii din Europa de Vest vor să reducă numărul angajaţilor

Postat la 04 iunie 2013 49 afişări

Aproape jumătate din şefii de companii din Europa de Vest, respectiv 45%, vor să reducă numărul de angajaţi, în timp ce la nivel mondial 40% doresc să facă angajări, potrivit unui studiu publicat luni de compania de consultanţă PricewaterhouseCoopers (PwC).

Aproape jumătate din şefii de companii din Europa de Vest vor să reducă numărul angajaţilor

 La nivel mondial, 23% dintre liderii de companii intenţionează să îşi reducă efectivele, în timp ce 28% vor să le menţină la acelaşi nivel, potrivit sondajului realizat de PwC în rândul a 1.300 de directori din întreaga lume.

"Directorii generali din zona euro tind să fie cei mai pesimişti şi puţini au în plan să facă angajări în anii viitori, în timp ce trei sferturi din şefii de companii din India sau Orientul Mijlociu vor să îşi mărească efectivele în 2013", se arată în raport.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aproape-jumatate-din-sefii-de-companii-din-europa-de-vest-vor-sa-reduca-numarul-angajatilor-10923963
10923963
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.