Apple vrea să înceapă producţia unei noi versiuni a iPhone

Postat la 03 aprilie 2013 20 afişări

Apple intenţionează să înceapă în trimestrul al doilea producţia unei versiuni îmbunătăţite a iPhone, similară ca formă şi mărime cu ultimul model, au declarat surse apropiate situaţiei pentru Wall Street Journal (WSJ).

Apple vrea să înceapă producţia unei noi versiuni a iPhone

 Startul producţiei în intervalul aprilie-iunie ar face posibilă lansarea următoarei versiuni iPhone în această vară.

În acelaşi timp, Apple continuă să lucreze împreună cu fabricile partenere din Asia la un iPhone mai ieftin, care ar putea fi introdus pe piaţă începând din a doua jumătate a anului, au afirmat sursele WSJ.

Pregătirile pentru lansarea celor două dispozitive evidenţiază noile presiuni asupra companiei pe piaţa smartphone. Apple a menţinut mult timp preţuri ridicate pentru iPhone, însă cererea pentru produse mai ieftine este în creştere puternică. Intrarea pe piaţă a mai multor companii şi ascensiunea Samsung au transformat smartphone-ul într-un produs destinat consumului larg, cu presiune pe marje şi distribuţia profitului între tot mai multe modele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apple-vrea-sa-inceapa-productia-unei-noi-versiuni-a-iphone-10708993
10708993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.