Apple va prezenta iPad Mini pe 23 octombrie, cu 3 zile înaintea lansării tabletei Microsoft Surface

Postat la 12 octombrie 2012 48 afişări

Apple va prezenta iPad Mini, o variantă mai ieftină şi de dimensiuni mai mici a tabletei produse de companie, la un eveniment programat pentru 23 octombrie, cu trei zile înaintea lansării sistemului de operare Windows 8 şi a tabletei Microsoft Surface.

Anterior, zvonurile din piaţă indicau o lansare pe 10 sau 17 octombrie, însă surse apropiate situaţiei au declarat pentru AllThingsD, site-ul specializat în IT al Wall Street Journal, că prezentarea iPad Mini va avea loc pe 23 octombrie, la un eveniment pe bază de invitaţie, potrivit AllThingsD. Lansarea produsului într-o marţi deviază de la tradiţia Apple, care preferă de obicei ziua de miercuri. În aceeaşi săptămână, însă 3 zile mai târziu - pe 26 octombrie - Microsoft a pregătit lansarea mult-aşteptatului sistemul de operare Windows 8, care va coincide cu apariţia pe piaţă a tabletei Surface prezentată în primăvară de companie.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
apple,
microsoft surface
/actualitate/apple-va-prezenta-ipad-mini-pe-23-octombrie-cu-3-zile-inaintea-lansarii-tabletei-microsoft-surface-10202509
10202509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.