Apple l-a concediat pe managerul diviziei de hărţi, serviciu criticat puternic de clienţi

Postat la 28 noiembrie 2012 29 afişări

Apple l-a concediat pe managerul diviziei responsabile de programul de hărţi al companiei, serviciu criticat puternic de clienţi ca urmare a erorilor majore înregistrate după lansarea din septembrie

Compania a lansat propriul serviciu de hărţi în septembrie, când a introdus noul sistem de operare iOS 6 şi a lansat la vânzare iPhone 5, potrivit CNBC.

Utilizatorii s-au plâns, însă, că serviciul de hărţi conţine erori geografice, are deficite de informaţii şi nu include caracteristici care fac serviciul Google Maps popular, precum informaţii despre transportul public, date ample despre trafic sau poze ale străzilor.

Şeful diviziei de hărţi, Richard Williamson, care a lucrat la Apple mai mult de zece ani, a fost concediat de vicepreşedintele Eddy Cue, potrivit portalului All Things Digital. Williamson a condus echipa care a dezvoltat serviciul de hărţi pentru iOS 6.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
manager,
hărţi,
concediari
/actualitate/apple-l-a-concediat-pe-managerul-diviziei-de-harti-serviciu-criticat-puternic-de-clienti-10355724
10355724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.